book cover
Ja sam Zlatan Ibrahimović David Lagercrantz
book cover
Pročitaj odlomak

Ja sam Zlatan Ibrahimović

David Lagercrantz

Knjiga Ja sam Zlatan, službena je biografija Zlatana Ibrahimovića, najuspješnijeg švedskog nogometaša ikada i jednog od najvećih igrača današnjice. Zlatanova priča, prava priča o uspjehu, započinje opisom njegovog odrastanja u opasnim imigrantskim predgrađima Rosengarda, izvan grada Malmöa, nastavlj

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 350
Dimenzije 14,3x19

Sažetak knjige

Knjiga Ja sam Zlatan, službena je biografija Zlatana Ibrahimovića, najuspješnijeg švedskog nogometaša ikada i jednog od najvećih igrača današnjice. Zlatanova priča, prava priča o uspjehu, započinje opisom njegovog odrastanja u opasnim imigrantskim predgrađima Rosengarda, izvan grada Malmöa, nastavlja s otkrićem Zlatanovog jedinstvenog talenta i prati njegov boravak u nekim od najvećih europskih nogometnih klubova: Ajax, Juventus, Inter, Barcelona i Milan. Biografiju je napisao David Lagercrantz, autor poznat u Švedskoj po nevjerojatnim biografijama i po vrlo hvaljenim književnim djelima. Nakon što je proveo mnogo sati intervjuirajući, Lagercrantz je uspio uhvatiti Zlatanovu osobnu i nikada prije ispričanu priču. U knjizi bilježi jedinstveni glas imigrantskog klinca, odraslog na ulici, koji je sada jedan od deset najbolje plaćenih nogometaša na svijetu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Buybook d.o.o.
Jezik: Bosanski jezik
ISBN-13: 9789537893026
Dimenzije: 14,3x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?