book cover
A Game of Thrones George R.R. Martin
book cover
Pročitaj odlomak

A Game of Thrones

A Song of Ice and Fire knjiga 1.

George R.R. Martin

Nekad davno, u zaboravljenom vremenu, neprirodan događaj izbacio je svijet iz ravnoteže. U zemlji gdje ljeta mogu trajati desetljećima, a zime vječno, sprema se nevolja. Zima se vraća, a na smrznutim dijelovima sjeverno od Oštrozimlja, zlobne sile okupljaju se iza zaštitnog Zida kraljevstva. Na jugu

Format Meki uvez
Godina izdanja 1997
Broj stranica 864
Dimenzije 10,5x17,5

Sažetak knjige

Nekad davno, u zaboravljenom vremenu, neprirodan događaj izbacio je svijet iz ravnoteže. U zemlji gdje ljeta mogu trajati desetljećima, a zime vječno, sprema se nevolja. Zima se vraća, a na smrznutim dijelovima sjeverno od Oštrozimlja, zlobne sile okupljaju se iza zaštitnog Zida kraljevstva. Na jugu slabi moć kralja, pod sumnjivim okolnostima umro je njegov najpouzdaniji Namjesnik i njegovi neprijatelji izranjaju iz sjena kako bi se dočepali trona. U središtu sukoba je kuća Stark od Oštrozimlja, obitelj gruba i nepopustljiva poput zemlje na kojoj su odrasli. knez Eddard Stark nevoljko odlazi u službu kralja kao njegov Namjesnik što je prijetnja ne samo njegovoj obitelji već i cijelom kraljevstvu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Jezik: Engleski jezik
ISBN-13: 9780553573404
Dimenzije: 10,5x17,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?