Aktualna i relevantna kao i uvijek, Ekonomija Samuelsona i Nordhausa nastavlja postavljati standarde za uvod u moderna ekonomska načela. Devetnaesto izdanje ovog bezvremenskog teksta dopunjuje pogled...

79,97 €

Sažetak knjige

Aktualna i relevantna kao i uvijek, Ekonomija Samuelsona i Nordhausa nastavlja postavljati standarde za uvod u moderna ekonomska načela. Devetnaesto izdanje ovog bezvremenskog teksta dopunjuje pogled na financijska tržišta i monetarnu politiku te obrađuje sljedeće aktualne teme porezi na benzin i racioniranje, naknade izvršnim direktorima, trošak rata u Iraku, stanovanje i averzija prema gubitku, financijski poremećaji i poslovni ciklusi, zamka siromaštva, financijska globalizacija, monetarni transmisijski mehanizam za otvoreno gospodarstvo s fleksibilnim tečajem. Devetnaesto izdanje također nastavlja naglašavati analitički temelj ekonomije s posebnom pažnjom posvećenom ekonomskom rastu i analizi tržišne ekonomije. Načini obrade pojmova, procesa i institucija ekonomskog života u knjizi prikazani su na veoma jednostavan i razumljiv način.- Primjeri i grafički prikazi dodatno povećavaju razumljivost sadržaja. Vrijednost knjige raste i sa činjenicom da je P. A. Samuelson dobitnik Nobelove nagrade (davne 1970. godine) te jedan od rijetkih ekonomista koji je mogao komunicirati sa najširom javnosti o kompleksnim i stručnim problemima. Nažalost, preminuo je u 2010. godini u svojoj 94. godini.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mate d.o.o.

Hrvatski jezik

9789532461220

20x25cm

Tvrdi uvez

2018.

750

Josip Funda

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje