book cover
Vaš mozak je vremeplov Dean Buonomano
book cover
Pročitaj odlomak

Vaš mozak je vremeplov

Neuroznanost i fizika vremena

Dean Buonomano

Ovo virtuozno djelo popularne znanosti otkrit će vam neobičnu, ali točnu činjenicu: vaš mozak je, u svojoj srži, vremeplov. Ljudski mozak složen je sustav koji ne samo da prati vrijeme, već ga i stvara; on kreira naš osjećaj kronoloških kretanja i omogućava putovanje mislima kroz vrijeme - simulaci

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 308
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Ovo virtuozno djelo popularne znanosti otkrit će vam neobičnu, ali točnu činjenicu: vaš mozak je, u svojoj srži, vremeplov. Ljudski mozak složen je sustav koji ne samo da prati vrijeme, već ga i stvara; on kreira naš osjećaj kronoloških kretanja i omogućava putovanje mislima kroz vrijeme - simulacije budućih i prošlih događaja. Te su funkcije nužne, ne samo u našoj svakodnevici, nego i u evoluciji ljudske vrste općenito. Bez mogućnosti predviđanja budućnosti, čovječanstvo ne bi napredovalo.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Fokus komunikacije d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Snježana Ercegovac
ISBN-13: 9789533491103
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?