book cover
Subliminalne poruke Ratko Martinović
book cover
Pročitaj odlomak

Subliminalne poruke

Okultna simbolika i društveni inženjering

Ratko Martinović

OKULTNA SIMBOLIKA I DRUŠTVENI INŽENJERING Tema subliminalnih poruka i subliminalnog komuniciranja u posljednjih desetak godina doživjela je prepoznavanje od strane možda ne još uvijek šire javnosti, ali svakako znatno šire nego prije. Pitanje takvih poruka i općenito komunikacije koju apsorbiramo is

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 400
Dimenzije 17 x 24

Sažetak knjige

OKULTNA SIMBOLIKA I DRUŠTVENI INŽENJERING Tema subliminalnih poruka i subliminalnog komuniciranja u posljednjih desetak godina doživjela je prepoznavanje od strane možda ne još uvijek šire javnosti, ali svakako znatno šire nego prije. Pitanje takvih poruka i općenito komunikacije koju apsorbiramo ispod praga svjesne percepcije otvara vrata u sasvim drugačije poimanje na samih. U poimanje da se veći dio nas nalazi ispod površine, premda život uglavnom živimo kao da smo mi ona kapljica iznad površine. Kakva zabluda! No, oni koji znaju kako stvari zaista stoje mogu te spoznaje vrlo lako koristiti u svoju korist, a na štetu drugih. Mnoge tehnike programiranja prečesto se koriste u takve svrhe. Ako u tražilicu ukucate pojam subliminalnih poruka, knjiga koje bi usustavile tu materiju i stavile ju u razne perspektive – nje nema. O tome se jednostavno ne piše. A moguće je, o čemu zorno svjedoči knjiga koju držite u ruci. U raspon koji obuhvaća možete se i sami uvjeriti jednostavnim pogledom na sadržaj, jer samo postojanje subliminalnih poruka, koliko god čudno i neobično samo po sebi bilo, nije ništa u odnosu na pitanja koja otvara i odgovore koji se gotovo automatski nameću. Ako ih želite saznati na pravom ste mjestu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Teledisk d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789537903138
Dimenzije: 17 x 24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?