book cover
Molekule Theodore Gray
book cover
Pročitaj odlomak

Molekule

Elementi i arhitektura svega oko nas

Theodore Gray Nick Mann

Raskošno istraživanje povezivanja elemenata u molekule i molekularnog ustroja svega što čini svijet oko nas. Knjiga "Molekule" savršena je za one koji žude za novim znanjima, ali i za sve one koji su očarani svijetom oko nas te njegovim tajnama. Fascinantne priče i izvanredne fotografije predstavlja

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 240
Dimenzije 17.5x23.5

Sažetak knjige

Raskošno istraživanje povezivanja elemenata u molekule i molekularnog ustroja svega što čini svijet oko nas. Knjiga "Molekule" savršena je za one koji žude za novim znanjima, ali i za sve one koji su očarani svijetom oko nas te njegovim tajnama. Fascinantne priče i izvanredne fotografije predstavljaju nam svijet molekula na dosad neviđen način. U knjizi se istražuju najzanimljivije kemijske strukture od milijuna poznatih, koje grade sve tvari i materijale u našem svijetu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Školska knjiga d.d.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 17.5x23.5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?