book cover
Ljudska devolucija Michael A. Cremo
book cover
Pročitaj odlomak

Ljudska devolucija

Vedska alternativa Darwinovoj teoriji evolucije

Michael A. Cremo

Suprotstavljajući se suvremenom znanstvenom gledištu prema kojemu je ljudsko biće samo kombinacija fizikalnih elemenata, autor, sljedbenik vedske filozofije, u ovoj knjizi, svojevrsnom nastavku “Zabranjene arheologije”, tvrdi da nismo evoluirali iz materije nego da smo devoluirali iz čiste svijesti

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2007
Broj stranica 586
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Suprotstavljajući se suvremenom znanstvenom gledištu prema kojemu je ljudsko biće samo kombinacija fizikalnih elemenata, autor, sljedbenik vedske filozofije, u ovoj knjizi, svojevrsnom nastavku “Zabranjene arheologije”, tvrdi da nismo evoluirali iz materije nego da smo devoluirali iz čiste svijesti ili duha. Točnije, ljudsko biće je kombinacija materije, uma i duha. Cremo se otiskuje na putovanje kroz velike zagonetke prostora i vremena, od prethistorijskih fosila do crnih rupa i nadljudskih bića, kako bi pokazao da je i sam kozmos podijeljen na odgovarajuće domene kojima upravljaju materija, um i čista svijest (duh).

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stari grad d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Petra Štrok
ISBN-13: 9789536716524
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?