book cover
Kultura neandertalaca Stan Gooch
book cover
Pročitaj odlomak

Kultura neandertalaca

Čuvari drevne mudrosti

Stan Gooch

Suprotno današnjim teorijama, autor tvrdi da mlađa kromanjonska kultura nije uništila neandertalce, već su se dvije kulture križanjem stopile u jednu. Spajanje posve različitih utjecaja lunarnih, matrijarhalnih neandertalaca i solarnih, patrijarhalnih kromanjonaca objašnjava kontradiktorne porive i

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 250
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Suprotno današnjim teorijama, autor tvrdi da mlađa kromanjonska kultura nije uništila neandertalce, već su se dvije kulture križanjem stopile u jednu. Spajanje posve različitih utjecaja lunarnih, matrijarhalnih neandertalaca i solarnih, patrijarhalnih kromanjonaca objašnjava kontradiktorne porive i utjecaje koji su tisućljećima izazivali ljudske konflikte. Uznemirujuća moć koja se pripisuje broju trinaest, pozitivan utjecaj broja sedam, pa čak i izvorišta židovskih košer zakona ukazuju na trajnu nazočnost naših najstarijih predaka: neandertalaca. Postoje pokazatelji da izravni potomci neandertalske rase, koja je štovala Mjesec i njegovala snove, i danas žive u središnjoj Aziji. Premda su njihovi fizički potomci možda gotovo izumrli, utjecaj neandertalske mudrosti prisutan je tijekom cijele povijesti među vješticama, kabalistima, templarskim vitezovima, rosenkreuzerima, te čak u kršćanstvu i judaizmu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stari grad d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Vesna Valenčić
ISBN-13: 9789536716500
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?