book cover
Komunikološko-eshatološka studija o narativno-semiotičkim specifikumima osuđenik Nikša Sviličić
book cover
Pročitaj odlomak

Komunikološko-eshatološka studija o narativno-semiotičkim specifikumima osuđenik

Nikša Sviličić

Vraća li se čovjek pomiren s izvjesnošću konačnosti temeljnim društvenim vrijednostima? Jesu li one biološki „programirane“ ili su u izravnoj ovisnosti o sociokulturnoj i bihevioralnoj paradigmi, odnosno teoriji miljea? Knjiga Komunikološko-eshatološka studija o narativno-semiotičkim specifikumima o

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 270
Dimenzije 16,5x23,5

Sažetak knjige

Vraća li se čovjek pomiren s izvjesnošću konačnosti temeljnim društvenim vrijednostima? Jesu li one biološki „programirane“ ili su u izravnoj ovisnosti o sociokulturnoj i bihevioralnoj paradigmi, odnosno teoriji miljea? Knjiga Komunikološko-eshatološka studija o narativno-semiotičkim specifikumima osuđenika na smrt nastojeći odgovoriti na prethodna pitanja analizira stavove osuđenika uoči smrtne kazne, vezane za širi i uži kontekst društvenih vrijednosti i normi, kao i naše percepcije istih. Istovremeno, analizira, razmatra i ispituje antropološke, sociokulturne, biosocijalne, komunikološke i ine aspekte recepcije i percepcije smrtne kazne kod osuđenika na smrt, u usporedbi s prihvaćenim i definiranim društvenim normativima i vrijednostima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Funditus d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538231056
Dimenzije: 16,5x23,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?