book cover
Knjiga sudnjeg dana Joel Levy
book cover
Pročitaj odlomak

Knjiga sudnjeg dana

Scenariji za smak svijeta

Joel Levy

Ptičja gripa, plimni val ili meteor, teroristički napad ili nuklearni rat – kraj svijeta nikad nije daleko. Ipak, koliko je vjerojatno da će civilizacija propasti i koje sredstvo uništenja ima najveće izglede? Autor navodi sve prijetnje koje se nadvijaju nad civilizacijom, iznosi priču i znanstveno

Format Meki uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 255
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Ptičja gripa, plimni val ili meteor, teroristički napad ili nuklearni rat – kraj svijeta nikad nije daleko. Ipak, koliko je vjerojatno da će civilizacija propasti i koje sredstvo uništenja ima najveće izglede? Autor navodi sve prijetnje koje se nadvijaju nad civilizacijom, iznosi priču i znanstveno objašnjenje za svaku od njih, te daje trijeznu ocjenu koliko su opasne i što se može učiniti da se izbjegnu. Od ekoloških kriza kao što su nestašice vode i razaranje okoliša, preko opasnosti od nanotehnologije i umjetnih bolesti, do kataklizme novog ledenog doba ili pada u crnu rupu, sadržaj knjige Joela Levyja će svakoga uplašiti i privući. Opisujući sudbinu drevnih civilizacija i pouke koje možemo iz njih izvući, Knjiga Sudnjeg dana utvrđuje možemo li preživjeti nadolazeće katastrofe.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Ljevak d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Marko Maras
ISBN-13: 9789531787130
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?