book cover
Ključ sinkroniciteta David Wilcock
book cover
Pročitaj odlomak

Ključ sinkroniciteta

Skrivena inteligencija vodi univerzum i sve nas

David Wilcock

Ključ u bravi univerzalne životne sile okrenite  s ovom pratiljom knjige U potrazi za Izvornim poljem, uspješnice s liste New York Timesa.U prethodnoj knjizi, U potrazi za Izvornim poljem, David Wilcock osvijetlio je jedan posve nov način razumijevanja našeg svijeta danas. Sada se prihvatio zapanjuj

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 520
Dimenzije 17 x 24

Sažetak knjige

Ključ u bravi univerzalne životne sile okrenite  s ovom pratiljom knjige U potrazi za Izvornim poljem, uspješnice s liste New York Timesa.U prethodnoj knjizi, U potrazi za Izvornim poljem, David Wilcock osvijetlio je jedan posve nov način razumijevanja našeg svijeta danas. Sada se prihvatio zapanjujućeg istraživanja onoga što leži onkraj – pronašavši dokaze da sve u našem životu ne samo da je povezano, već da utječe na sve drugo. Uz pomoć povijesti, astrologije i teorije sinkroniciteta između ostalih koncepata, Wilcock pokazuje da unutar vremena postoji jedna skrivena arhitektura, vodeći pojedince i narode kroz sustav prosvjetljenja, što je Joseph Campbell nazvao Junakovim putovanjem. Kao posljedica toga, povijesna zbivanja odvijaju se u šokantno preciznim, ponavljajućim ciklusima vremena. Kada shvatimo i prepoznamo skrovite zakone ovog naizgled nasumičnog sinkroniciteta, dobivamo izvanrednu nit vodilju: kako da na najbolji način vodimo svoj život u ovom nesigurnom i uskomešanom svijetu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Teledisk d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Goran Ćaćić
ISBN-13: 9789537903183
Dimenzije: 17 x 24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?