book cover
Kako pripitomiti lisicu (i stvoriti psa) Lee Alan Dugatkin
book cover
Pročitaj odlomak

Kako pripitomiti lisicu (i stvoriti psa)

Lee Alan Dugatkin Ljudmila Trut

Do danas je pripitomljeno pedeset i sedam generacija lisica, a mi od njih nastavljamo učiti značajne lekcije o genetskoj i bihevioralnoj evoluciji. Knjiga “Kako pripitomiti lisicu (i stvoriti psa)” nudi nevjerojatnu priču o znanstvenicima i njihovom radu, istovremeno slaveći duboku privrženost koja

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 228
Dimenzije 15,5x22,5

Sažetak knjige

Do danas je pripitomljeno pedeset i sedam generacija lisica, a mi od njih nastavljamo učiti značajne lekcije o genetskoj i bihevioralnoj evoluciji. Knjiga “Kako pripitomiti lisicu (i stvoriti psa)” nudi nevjerojatnu priču o znanstvenicima i njihovom radu, istovremeno slaveći duboku privrženost koja je tijekom vremena spajala ljude i životinje.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: In.Tri d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ivan Kraljević
ISBN-13: 9789538178054
Dimenzije: 15,5x22,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?