book cover
Alergije Peter J. D'Adamo
book cover
Pročitaj odlomak

Alergije

Borite se protiv njih prehranom prilagođenom krvnoj grupi

Peter J. D'Adamo Catherine A Whitney

Svi mogu imati koristi od prehrane prema krvnim grupama. Standardna prehrana prema krvnim grupama je temelj, a povrh toga, smjernice u ovoj knjizi daju ciljani pregled osobama koje su čvrsto odlučile započeti liječiti alergije. Ove prehrambene prilagodbe i promjene načina življenja, individualiziran

Format Meki uvez
Godina izdanja 2006
Broj stranica 238
Dimenzije 13,5 X 20,5

Sažetak knjige

Svi mogu imati koristi od prehrane prema krvnim grupama. Standardna prehrana prema krvnim grupama je temelj, a povrh toga, smjernice u ovoj knjizi daju ciljani pregled osobama koje su čvrsto odlučile započeti liječiti alergije. Ove prehrambene prilagodbe i promjene načina življenja, individualizirane prema krvnim grupama, opskrbit će obranu organizma novim oružjem za borbu protiv bolesti. Problem će se početi rješavati na njegovu izvoru obnavljajući ravnotežu imunog sustava i reducirajuci upalne aktivnosti, a čitatelji će postati svjesniji koji čimbenici iz okoline i koja hrana potiču alergijske reakcije.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: AGM d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531742733
Dimenzije: 13,5 X 20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?