book cover
15 minuta za zdravlje Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

15 minuta za zdravlje

Grupa autora

Uz malo osobnoga truda i zalaganja te pomoć Mozaika knjiga i Reader’s Digesta, zdravlje, radni elan i uživanje u životu punim plućima, čak i do duboke starosti, više ne moraju biti samo san.Priručnik 15 minuta za zdravlje, napravljen u suradnji s iskusnim liječnicima, fizioterapeutima i nutricionist

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2010
Broj stranica 360
Dimenzije 20x26

Sažetak knjige

Uz malo osobnoga truda i zalaganja te pomoć Mozaika knjiga i Reader’s Digesta, zdravlje, radni elan i uživanje u životu punim plućima, čak i do duboke starosti, više ne moraju biti samo san.Priručnik 15 minuta za zdravlje, napravljen u suradnji s iskusnim liječnicima, fizioterapeutima i nutricionistima, donosi cjelovit program za postizanje dobroga zdravlja i izgleda. Program je jednostavan, uspješan i ne iziskuje mnogo vremena, a pomaže vam uspostaviti ravnotežu između tijela i duha. Usredotočite se na tri glavna stupa zdravlja, kretanje, opuštanje i prehranu, te ćete za samo 15 minuta uloženih na dan ubrzo moći pratiti pozitivne promjene na sebi, kako fizičke tako i psihičke.Ova nevjerojatno korisna knjiga pružit će vam čitav niz dragocjenih savjeta: saznat ćete kako ostati u dobroj formi tijekom cijele godine, osnažiti srce i stabilizirati krvni tlak, održati zdravima želudac i crijeva, riješiti se stresa, ojačati imunosni sustav te još mnogo, mnogo toga. Uz 15 minuta za zdravlje napravite svoj osobni program uspjeha i budite zadovoljni sobom.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531404419
Dimenzije: 20x26
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?