book cover
1000 tajni savršenog zdravlja Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

1000 tajni savršenog zdravlja

Grupa autora

Kad ste bolesni, liječnik vam može pomoći da se oporavite samo do određene mjere ,ostalo ovisi o vama. Ali zahvaljujući knjizi 1000 tajni savršenog zdravlja, više se ne morate osjećati bespomoćno niti usamljeno. Ovaj sveobuhvatni priručnik obiluje medicinski provjerenim savjetima za svakodnevnu brig

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2013
Broj stranica 352
Dimenzije 20,5x26

Sažetak knjige

Kad ste bolesni, liječnik vam može pomoći da se oporavite samo do određene mjere ,ostalo ovisi o vama. Ali zahvaljujući knjizi 1000 tajni savršenog zdravlja, više se ne morate osjećati bespomoćno niti usamljeno. Ovaj sveobuhvatni priručnik obiluje medicinski provjerenim savjetima za svakodnevnu brigu o svim uobičajenim bolestima ili tegobama koji će vam pomoći da već danas preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem i oporavkom od bolesti. Proučite dragocjene savjete zdravstvenih stručnjaka, liječnika, medicinskih sestara, psihologa, fizioterapeuta, i ubrzajte si put do boljega zdravlja. Otkrijte kada se i kako možete sami liječiti kod kuće, a kada vam je neophodna liječnička ili hitna medicinska pomoć. Prijeti li vam rizik od dijabetesa? Kako živjeti s pacemakerom? Koje su najbolje vježbe za brži oporavak od moždanog udara? Kako pripremiti tijelo za liječenje raka? Sve to i još mnogo više doznat ćete u našemu vrhunskom zdravstvenom priručniku. Bolest ili ozljeda mogu vas zadesiti u svakome trenutku – a kad se to dogodi, pobrinite se da imate ovu neprocjenjivu knjigu za brzo ozdravljenje pri ruci!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531412391
Dimenzije: 20,5x26
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?