Prvoplastika
0

Prvoplastika

Mario Garber

U povodu obilježavanja 30 godina od blistavog trijumfa Jugoplastike - prvog osvajanja naslova prvaka Europe izdana je knjiga Prvoplastika. Mala Jugoplastika te je 1989. godine s košarkaškog Olimpa...

26,54 €

Sažetak knjige

U povodu obilježavanja 30 godina od blistavog trijumfa Jugoplastike - prvog osvajanja naslova prvaka Europe izdana je knjiga Prvoplastika. Mala Jugoplastika te je 1989. godine s košarkaškog Olimpa svrgnula je veliki izraelski Maccabi. Cijeli Split tada je izašao na ulice pozdraviti golobrade čarobnjake s Gripa. Iako Jugoplastike formalno više nema, zauvijek će živjeti u srcima Splićana. -Jugoplastika je bila fenomen. Gripe su bile hram europske košarke. To možda vi u Splitu ne razumijete toliko dobro, ali ja koji sam prošao pola svijeta znam što znači u Europi riječ Jugoplastika, rekao je Božidar Maljković, trener Jugoplastika 1989.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

-

Hrvatski jezik

9789534867303

0x0cm

Tvrdi uvez

2019.

-

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje