book cover
Anđeoska zaštita Jacky Newcomb
book cover
Pročitaj odlomak

Anđeoska zaštita

Jacky Newcomb

Najnovija dojmljiva zbirka istinitih priča o kontaktima s preminulim voljenim osobama te s anđelima s “druge strane” života.Istražujući pojedinosti događaja – kako su se dogodili, što je svaka osoba naučila i kako je to iskustvo utjecalo na njezin život – ova utješna knjiga donosi istinite priče o č

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 124
Dimenzije 13x19

Sažetak knjige

Najnovija dojmljiva zbirka istinitih priča o kontaktima s preminulim voljenim osobama te s anđelima s “druge strane” života.Istražujući pojedinosti događaja – kako su se dogodili, što je svaka osoba naučila i kako je to iskustvo utjecalo na njezin život – ova utješna knjiga donosi istinite priče o čudesnim intervencijama anđela čuvara te o pravodobnom javljanju preminulih voljenih osoba, čineći štivo koje će vas razvedriti i umiriti.Čitajte o: duhu punom ljubavi koji je na mobitelu ostavio božićnu poruku, preminulom ujaku koji je svojoj nećakinji čestitao na uspješno položenom vozačkom ispitu… dan prije ispita, anđelu koji je umiruću ženu gurnuo natrag u njezino tijelo jer još nije bilo vrijeme za njezin odlazak, brojnoj djeci širom svijeta koja vide arkanđela Mihaela, golemim “anđeoskim rukama” koje su podignule automobil kako bi putnike poštedjele čeonog sudara.Pročitajte ove i još mnoge začudne priče s raznih strana svijeta, upoznajte zanimljive znakove koji pokazuju da su anđeli s nama i pronađite odgovore na sva svoja pitanja o anđelima!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Aleksandra Barlović
ISBN-13: 9789531416597
Dimenzije: 13x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?