book cover
Camino mog života Nives Duras
book cover
Pročitaj odlomak

Camino mog života

Nives Duras

Priča o Putu na kojem je djevojčica odrasla bez majčine ljubavi pronašla ljubav u sebi. * Rođena sam 1965. u malom istarskom selu Hrboki. Moj životni poziv je primalja. Babica. Volim svoj posao i mogu reći da sam uspješna u njemu, ali moj je najveći uspjeh bio preporoditi vlastito unutarnje dijete.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 136
Dimenzije 12,8x20,4

Sažetak knjige

Priča o Putu na kojem je djevojčica odrasla bez majčine ljubavi pronašla ljubav u sebi. * Rođena sam 1965. u malom istarskom selu Hrboki. Moj životni poziv je primalja. Babica. Volim svoj posao i mogu reći da sam uspješna u njemu, ali moj je najveći uspjeh bio preporoditi vlastito unutarnje dijete. U tome sam uspjela tijekom stvaranja ove knjige u nimalo slučajnih devet mjeseci. Tužno dijete s naslovnice napokon je radosno i veseli se životu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Rafinerija ideja
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535850342
Dimenzije: 12,8x20,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?