book cover
1000 dana proljeća Tomislav Perko
book cover
Pročitaj odlomak

1000 dana proljeća

Tomislav Perko

Bio sam odlučan u namjeri da sve što znam o putovanjima stavim na jednu hrpu, i time odgovorim na pitanja koja mi mnogi već godinama postavljaju:
-Kako je moguće putovati gotovo besplatno?
-Koliko je moj način putovanja siguran?
-Koji su mi najgori, a koji najljepši trenuci na cesti? <

Format Meki uvez
Godina izdanja 2015
Broj stranica 232
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Bio sam odlučan u namjeri da sve što znam o putovanjima stavim na jednu hrpu, i time odgovorim na pitanja koja mi mnogi već godinama postavljaju:
-Kako je moguće putovati gotovo besplatno?
-Koliko je moj način putovanja siguran?
-Koji su mi najgori, a koji najljepši trenuci na cesti?
-Na koji se način može zaraditi putujućI?
-Kako pronaći sponzore?
-Kakve su reakcije roditelja i okoline?
-Zašto uopće putujem?
Pošto je na sva ta pitanja nemoguće odgovoriti jednostavno, kratko i sažeto, krenuo sam odgovarati na jedini mogući način – prepričavanjem svoje životne priče. Na puno opširniji, iscrpniji i intimniji način od onog kojim sam godinama dijelio svoje priče s ekipom preko fejsbuka.
Pisao sam o studentskim danima, o vremenu kad sam imao cijenjeni i odlično plaćeni posao brokera, o naizgled bezizlaznim financijskim problemima, o preokretanju života naopačke, o prvim upućivanjima na cestu s ruksakom na leđima, te o pronalaženju puta kojeg ću slijediti idućih godina – putujući.
Pisao sam o autostopu po nebrojenim državama, spavanju u domovima neznanaca, kampiranju pored ceste, hranjenju po supermarketima i ispijanjima pivi na klupicama, volontiranju, brojnim anegdotama koje su me zadesile na putu, prirodnim ljepotama koje su me ostavljale bez daha, i o predivnim ljudima koje sam susretao usput.
Pisao sam o ljubavi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Tomislav Perko d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789535875208
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?