book cover
100 najljepših katedrala na svijetu Grupa autora
book cover
Pročitaj odlomak

100 najljepših katedrala na svijetu

Grupa autora

Početak putovanja je u Rimu, središtu katoličkoga kršćanstva. Putovanje se nastavlja preko pet kontinenata posjetom najvažnijim djelima kršćanske arhitekture stare 1500 godina: skladni gotički stil stolne crkve u Yorku, manastirski kompleks u Rili, zlatni mozaici crkve San Vitale u Raveni. Sve kated

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 0
Dimenzije 24x35

Sažetak knjige

Početak putovanja je u Rimu, središtu katoličkoga kršćanstva. Putovanje se nastavlja preko pet kontinenata posjetom najvažnijim djelima kršćanske arhitekture stare 1500 godina: skladni gotički stil stolne crkve u Yorku, manastirski kompleks u Rili, zlatni mozaici crkve San Vitale u Raveni. Sve katedrale u ovoj knjizi kazuju svoju priču, zajedno s nadahnjujućim simbolizmom i sakralnom ljepotom.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Leo-commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532182118
Dimenzije: 24x35
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?