book cover
Armagedonske bitke Eric H. Cline
book cover
Pročitaj odlomak

Armagedonske bitke

Megido i Jizreelska dolina od Brončanoga do Nuklearnoga doba

Eric H. Cline

Četiri tisuće godina Jizreelska dolina, smještena između sredozemne Haife i Galilejskog mora s gradom Megidom u današnjem Izraelu, bila je poprište trideset i četiri krvava sukoba koji su obilježili povijest Judeje, Kanaana, Izraela i Palestine. Narodi koji su tu ratovali, počevši od Egipćana, Kanaa

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2005
Broj stranica 264
Dimenzije 17x24

Sažetak knjige

Četiri tisuće godina Jizreelska dolina, smještena između sredozemne Haife i Galilejskog mora s gradom Megidom u današnjem Izraelu, bila je poprište trideset i četiri krvava sukoba koji su obilježili povijest Judeje, Kanaana, Izraela i Palestine. Narodi koji su tu ratovali, počevši od Egipćana, Kanaanaca, Izraelićana, sve do današnjih dana i permanentnih izraelsko-palestinskih sukoba, stvorili su po mišljenju autora jedno od najčešćih mjesta za sukobe u ljudskoj povijesti. Knjiga donosi povijest ratova vezanih za Megido i Jizreelsku dolinu s namjerom da upozna čitatelja s konstantom ljudske povijesti - njenim ponavljanjem.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Stari grad d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Živan Filippi
ISBN-13: 9789536716418
Dimenzije: 17x24
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?