book cover
Zarađuj kao opasna faca Jen Sincero
book cover
Pročitaj odlomak

Zarađuj kao opasna faca

Kako ovladati mentalitetom bogatstva

Jen Sincero

Od autorice bestselera broj jedan New York Timesa, Ti si opasna faca, stiže nam knjiga koja mijenja život – vodič za zaradu o kakvoj si dosad mogao samo sanjati. Zarađuj kao opasna faca lansirat će te iz strahova i zapreka zbog kojih ti je financijski uspjeh ostajao nedostižan. Osvrćući se na vlasti

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 224
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Od autorice bestselera broj jedan New York Timesa, Ti si opasna faca, stiže nam knjiga koja mijenja život – vodič za zaradu o kakvoj si dosad mogao samo sanjati. Zarađuj kao opasna faca lansirat će te iz strahova i zapreka zbog kojih ti je financijski uspjeh ostajao nedostižan. Osvrćući se na vlastitu, strelovitu transformaciju – iz žene opustošena bankovnog računa koja živi u prenamijenjenoj garaži u ženu koja putuje svijetom u velikom stilu – Jen Sincero isijava jedinstvenom drskošću i praktičnošću koje su Opasnu facu učinile nenadmašnim bestselerom. Jen u knjizi kombinira urnebesne osobne anegdote s aha konceptima veličine zalogaja, koji otključavaju naš potencijal za zaradu i donose stvarne rezultate. Nauči kako: razotkriti što te sprečava u zarađivanju novca, šutnuti nogom u dupe svoje sumnje, strahove i opravdanja, odnositi se prema novcu na nov (i unosan) način, promućkati koktel-kreacije, povezati se sa svojom prirodnom sposobnošću za bogaćenje, oblikovati vlastitu stvarnost – izići iz uloge žrtve okolnosti, obogatiti se koliko god želiš.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Budilnik izdavaštvo j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sanja Marić
ISBN-13: 9789538442018
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?