book cover
Buđenje svijesti Anthony de Mello
book cover
Pročitaj odlomak

Buđenje svijesti

Anthony de Mello

Anthony de Mello je jedan od najdarovitijih duhovnih učitelja 20. stoljeća. "Buđenje svijesti" njegov je najsupješniji vodič za duhovni život i postao je suvremena klasika duhovnosti. Ta nevelika knjiga nabijena je pravom mudrošću i praktičnim savjetima koji su kao samopomoć pomogli već milijunima d

Format Meki uvez
Broj stranica 182
Dimenzije 13x20

Sažetak knjige

Anthony de Mello je jedan od najdarovitijih duhovnih učitelja 20. stoljeća. "Buđenje svijesti" njegov je najsupješniji vodič za duhovni život i postao je suvremena klasika duhovnosti. Ta nevelika knjiga nabijena je pravom mudrošću i praktičnim savjetima koji su kao samopomoć pomogli već milijunima da žive punijim i stretnijim životom. "Buđenje svijesti" je budnica duše. Knjiga otvara oči. Poziv da ustanete iz stanja obamrlosti duha.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Izvori d.o.o
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Sonja Vuković
ISBN-13: 9789532031058
Dimenzije: 13x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?