book cover
Avantura osobne promjene Ljubica Uvodić Vranić
book cover
Pročitaj odlomak

Avantura osobne promjene

Priručnik za odrasle koji žele još rasti

Ljubica Uvodić Vranić

Knjiga psihologinje i psihoterapeutkinje nastala na osnovu tema o kojima se razgovaralo na sastancima u udruzi "Petkom u pet". Pretpostavka od koje polazi autorica, a čemu je posvećeno prvo poglavlje, jest da su temelji psihičkog zdravlja osnovani na njegovanju samopouzdanja, emocionalnom punjenju,

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 231
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

Knjiga psihologinje i psihoterapeutkinje nastala na osnovu tema o kojima se razgovaralo na sastancima u udruzi "Petkom u pet". Pretpostavka od koje polazi autorica, a čemu je posvećeno prvo poglavlje, jest da su temelji psihičkog zdravlja osnovani na njegovanju samopouzdanja, emocionalnom punjenju, granicama u međuljudsim odnosima i aktivnom življenju. Sljedće poglavlja odnosi se na ljubav, dok su u sljedeća dva poglavlja - Avantura osobne promjene i Kako i zašto - teme šarolike, pa se tako tekstovi odnose i na inat, krivnju, sram, vježbe suprotstavljanja, ali i opuštanja, istinu, prijateljstvo, oproštaj, samokontrolu... Uz knjigu je objavljen i audio CD s autoričinim predavanjem "Njegovanje samopouzdanja".

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Udruga Petkom u 5
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789539511522
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?