book cover
21 ključna minuta u danu jednog vođe John C. Maxwell
book cover
Pročitaj odlomak

21 ključna minuta u danu jednog vođe

Oživite svoj duh i ojačajte svoju sposobnost vođenja

John C. Maxwell

Načela vođenja, izražena kroz biblijske likove, u određenim koracima pomažu ljudima da postanu bolji vođe bez obzira na dob, društveni položaj ili poslovni uspjeh. Knjiga je osmišljena da se čita postupno kroz 21 tjedan. Kroz četiri dana u svakom tjednu lekcije donose teorijske pouke biblijskog vođe

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2003
Broj stranica 343
Dimenzije 13x20

Sažetak knjige

Načela vođenja, izražena kroz biblijske likove, u određenim koracima pomažu ljudima da postanu bolji vođe bez obzira na dob, društveni položaj ili poslovni uspjeh. Knjiga je osmišljena da se čita postupno kroz 21 tjedan. Kroz četiri dana u svakom tjednu lekcije donose teorijske pouke biblijskog vođe o kojima se razmišlja a od petog dana pažnja se s razmišljanja preusmjerava na djelovanje. Uz pomoć dnevnog i tjednog plana može se usavršavati sposobnosti vođe u svom osobnom, profesionalnom i duhovnom životu.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Katarina Zrinski d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Aleksandra Mihaljević
ISBN-13: 9789536416950
Dimenzije: 13x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?