book cover
10/10/10 Suzy Welch
book cover
Pročitaj odlomak

10/10/10

Suzy Welch

Većina nas nije baš dobra u donošenju odluka. Kod kuće, na poslu i u našim osobnim odnosima, donosimo ih na brzinu ili zbog pogrešnih razloga i često se brinemo jesmo li donijeli ispravnu odluku. Suzy Welch ima formulu: laku za pratiti, isprobanu i testiranu. Proces “10-10-10” je jednostavno i učink

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2012
Broj stranica 287
Dimenzije 12,5x19

Sažetak knjige

Većina nas nije baš dobra u donošenju odluka. Kod kuće, na poslu i u našim osobnim odnosima, donosimo ih na brzinu ili zbog pogrešnih razloga i često se brinemo jesmo li donijeli ispravnu odluku. Suzy Welch ima formulu: laku za pratiti, isprobanu i testiranu. Proces “10-10-10” je jednostavno i učinkovito sredstvo koje će vam pomoći da razmišljate kroz svaku svoju odluku, veliku ili malu. Trebate li prihvatiti taj posao ili sklopiti onaj drugi? Trebate li se preseliti? Kako se trebate ponašati s problematičnim prijateljem? Proces “10-10-10” je posebno učinkovit kad ste rastrgani između dviju odluka i omogućuje vam da sagledate što bi obje mogle značiti u trenutačnoj, srednjoročnoj i dalekoj budućnosti. Istraživanje utjecaja vaših odluka pomoći će vam da shvatite što doista želite i kako da živite u skladu sa svojim najdubljim vrijednostima i ciljevima. Uz desetke primjera iz stvarnog života, od ljudi koji su koristili “10-10-10” kako bi promijenili svoj život nabolje, Suzy Welch pokazuje kako donositi odluke koje će za vas funkcionirati.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Lidija Lebinec
ISBN-13: 9789531412049
Dimenzije: 12,5x19
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?