book cover
(Skoro) sve što znam do sad Andrea Andrassy
book cover
Pročitaj odlomak

(Skoro) sve što znam do sad

Andrea Andrassy

Zašto bi nekog zanimala kolekcija stvari koje znam do sad ako taj netko nije moja mama? Kratka verzija odgovora na to pitanje je zato što provjereno znam što Petar Grašo kaže kad kaže “godine prolaze, dvadeset i…”. Vijek? Dvje? Ja znam jer sam ga pitala u prvih 30 sekundi nakon što smo se upoznali,

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 412
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Zašto bi nekog zanimala kolekcija stvari koje znam do sad ako taj netko nije moja mama? Kratka verzija odgovora na to pitanje je zato što provjereno znam što Petar Grašo kaže kad kaže “godine prolaze, dvadeset i…”. Vijek? Dvje? Ja znam jer sam ga pitala u prvih 30 sekundi nakon što smo se upoznali, što znači dvije (dvje) stvari – prvo, da sam užasno loša u neobaveznom ćaskanju i drugo, da vjerojatno znam još puno korisnih i beskorisnih stvari koje bi drugim ljudima bilo neugodno pitat. Ako se sve posloži onako kako sam zamislila, na kraju ove knjige ćete posjedovati puno (bes)korisnog znanja, a ovo su samo neka od područja: kako preživjeti djetinjstvo kad te mama šiša na “kahlicu”, kako izbjeći tetovaže zbog kojih će ti se bit neugodno pojavit na plaži, kako prepoznati da te netko pokušava angažirat u filmu za odrasle, kako davati izjave za novine bez da to rezultira glupim naslovom (spoiler alert: nikako), kako pravilno kupovati pekač za lazanje, kako pronaći muža s kojim ćete kupit apartman u Crikvenici. To je kratka verzija, a duža vas čeka unutra. Dobro došli u (Skoro) sve što znam do sad – ili, ako ste ipak odlučili da ovo nije za vas, dobro otišli.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Stilus knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789533720944
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?