Smijeh slobode: Uvod u Feral Tribune
NEDOSTUPNO
0

Smijeh slobode: Uvod u Feral Tribune

Boris Pavelić

Drugo, dopunjeno i likovno obogaćeno izdanje knjige u kojoj autor, dugogodišnji novinar i komentator riječkog Novog lista donosi kronologiju nastanka, djelovanja i gašenja Feral Tribunea, hrvatskoga...

39,82 €

Sažetak knjige

Drugo, dopunjeno i likovno obogaćeno izdanje knjige u kojoj autor, dugogodišnji novinar i komentator riječkog Novog lista donosi kronologiju nastanka, djelovanja i gašenja Feral Tribunea, hrvatskoga satiričko-političkog tjednika koji je, razvivši se iz Ferala, „nedjeljnog političkog zabavnika“ tjednika Nedjeljna Dalmacija, prerastao u jedinstveni fenomen koji je neiscrpno vrelo: „novinarsko, satiričko, književno, jezičko, likovno, povijesno, etičko, filozofsko… Takav je zbog svojega netipičnog, hibridnog satiričko-umjetničkog, političko-novinarskog i publicističko-teorijskog identiteta. Takav je i zato što je svjedočio prijelomnome vremenu, hvatajući se u koštac baš sa svakom njegovom kontroverzom, ma koliko opasna i nezahvalna bila!“.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Naklada Val d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538180033

16.5x24cm

Tvrdi uvez

2018.

723

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje