book cover
200 jednostavnih recepata Louise Pickford
book cover
Pročitaj odlomak

200 jednostavnih recepata

Louise Pickford

Knjiga recepata za jednostavnu i brzu pripremu jela. Recepti su podijeljeni u 7 poglavlja (Doručak i užina, Juhe i jela iz jedne posude, Večere za 20 minuta, Tjestenina i riža, Meso, perad i riba, Vegetarijanska jela i salate, Jednostavni i kremasti kolači), a namijenjeni su početnicima u kuhinji, a

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2010
Broj stranica 240
Dimenzije 14x16,5

Sažetak knjige

Knjiga recepata za jednostavnu i brzu pripremu jela. Recepti su podijeljeni u 7 poglavlja (Doručak i užina, Juhe i jela iz jedne posude, Večere za 20 minuta, Tjestenina i riža, Meso, perad i riba, Vegetarijanska jela i salate, Jednostavni i kremasti kolači), a namijenjeni su početnicima u kuhinji, ali i iskusnim kuharima.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Danijel Savičić
ISBN-13: 9789533190105
Dimenzije: 14x16,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?