book cover
Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma Martina Dalić
book cover
Pročitaj odlomak

Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma

Martina Dalić

Martina Dalić napisala je knjigu o procesu koji je doveo do odlaska Ivice Todorića iz Agrokora. Tristotinjak gusto ispisanih stranica otvara pogled u utrobu najturbulentnijeg procesa u kratkoj povijesti postsocijalističke ekonomije. Knjiga koja je ključan dokument za razumijevanje umreženosti domaće

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 232
Dimenzije 13x19,5

Sažetak knjige

Martina Dalić napisala je knjigu o procesu koji je doveo do odlaska Ivice Todorića iz Agrokora. Tristotinjak gusto ispisanih stranica otvara pogled u utrobu najturbulentnijeg procesa u kratkoj povijesti postsocijalističke ekonomije. Knjiga koja je ključan dokument za razumijevanje umreženosti domaće politike i biznisa ne samo danas nego i kroz cijelo razdoblje naše tranzicije koja je omogućila izrastanje Agrokora u kompaniju koja je po svim parametrima prevelika za malu državu poput Hrvatske.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Hanza media d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789533381725
Dimenzije: 13x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?