book cover
Zov Cthulhua H.P. Lovecraft
book cover
Pročitaj odlomak

Zov Cthulhua

Priče Cthulhu mitova knjiga 1.

H.P. Lovecraft

Zbirka od četiri priče H. P. Lovecrafta koje spadaju u mitove o Cthulhuu. Priče u knjizi su: Zov Cthulhua, Užas u Dunwichu, Štakori u zidovima i Šaptač u tami. Ovo je prva knjiga u serijalu Cthulhu mitova u izdanju Hangara 7. Uz priče knjiga ima opširan predgovor o Lovecraftu i veliki Lovecraftov po

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 308
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Zbirka od četiri priče H. P. Lovecrafta koje spadaju u mitove o Cthulhuu. Priče u knjizi su: Zov Cthulhua, Užas u Dunwichu, Štakori u zidovima i Šaptač u tami. Ovo je prva knjiga u serijalu Cthulhu mitova u izdanju Hangara 7. Uz priče knjiga ima opširan predgovor o Lovecraftu i veliki Lovecraftov pojmovnik.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Hangar 7 d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Milena Benini
ISBN-13: 9789538048166
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?