book cover
Beskrajno more Rick Yancey
book cover
Pročitaj odlomak

Beskrajno more

Rick Yancey

U drugom nastavku SF serijala za mlade 5. val Cassie i ostatak Čete 53 nakon bijega iz logora Heaven, gdje je pronašla svog mlađeg brata, nalaze se u napuštenom hotelu gdje čekaju povratak Ewana Walkera, izvanzemaljca u ljudskom tijelu. Situacija u kojoj se nalaze nije baš sjajna. Gladni, promrzli,

Format Meki uvez
Godina izdanja 2016
Broj stranica 304
Dimenzije 15x23

Sažetak knjige

U drugom nastavku SF serijala za mlade 5. val Cassie i ostatak Čete 53 nakon bijega iz logora Heaven, gdje je pronašla svog mlađeg brata, nalaze se u napuštenom hotelu gdje čekaju povratak Ewana Walkera, izvanzemaljca u ljudskom tijelu. Situacija u kojoj se nalaze nije baš sjajna. Gladni, promrzli, ozlijeđeni i prestrašeni čekaju osobu kojoj većina ne vjeruje. Zbog nesuglasica grupa se polako raspada, a sasvim je sigurno da je sljedeći val napada Drugih neizbježan.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Profil knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Andrea Pongrac
Dimenzije: 15x23
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?