book cover
Antarktičko Carstvo Ante Krstulović
book cover
Pročitaj odlomak

Antarktičko Carstvo

Ante Krstulović

Blizanci Ivan i Georgiy Kriukov objavljuju kako su na Antarktici - svojim inovativnim postrojenjem za podledna geološka istraživaja - otkrili značajno ležište plina. Tim činom kreću s javnim dijelom svog tajnog plana kojim najjužniji kontinent postaje njihov posjed, a ujedno i nova svjetska supersil

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 484
Dimenzije 16,4x23,4

Sažetak knjige

Blizanci Ivan i Georgiy Kriukov objavljuju kako su na Antarktici - svojim inovativnim postrojenjem za podledna geološka istraživaja - otkrili značajno ležište plina. Tim činom kreću s javnim dijelom svog tajnog plana kojim najjužniji kontinent postaje njihov posjed, a ujedno i nova svjetska supersila. Novinarka Jeanne Befort upoznaje širu obitelj moćnih oligarha naslućujući kako se iza suhoparnih informacija koje Kriukovi puštaju u javnost krije znatno zanimljivija priča. Upuštajući se u istragu, Jeanne ubrzo otkriva zašto su blizanci opsjednuti Antarktikom. Uviđa i da se sličnost među blizancima zaustavlja na izvanjskom. Ali - kao i kod Antarktike – bitnije je bilo ono što se krilo ispod površine. Inspiraciju za priču autor je dobio kada je na poprečnom presjeku uočio kako je kontinent prekriven naslagama leda debelim i do četiri kilometra. Tako je nastalo Antarktičko Carstvo: spoj avanture, akcije i znanstvene fantastike.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: List po list
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 16,4x23,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?