book cover
Alien protiv Predatora Marc Cerasini
book cover
Pročitaj odlomak

Alien protiv Predatora

Marc Cerasini

Dvije najstravičnije sile u svemiru uskoro će se boriti na život i smrt... A Zemlja je njihovo bojno polje! Satelit je duboko ispod leda otkrio tajanstvenu građevinu. Bogati industrijalac sakuplja vrhunsku ekipu znanstvenika, bušaća, arheologa i pustolova koja putuje u antarktičku pustoš kako bi ist

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2004
Broj stranica 144
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Dvije najstravičnije sile u svemiru uskoro će se boriti na život i smrt... A Zemlja je njihovo bojno polje! Satelit je duboko ispod leda otkrio tajanstvenu građevinu. Bogati industrijalac sakuplja vrhunsku ekipu znanstvenika, bušaća, arheologa i pustolova koja putuje u antarktičku pustoš kako bi istražila građevinu za koju se vjeruje da je u potpunosti sačuvana piramida starija od onih izgrađenih za vrijeme egipatske i meksičke civilizacije. Kad ekspedicija uđe u piramidu više neće biti izlaska - i za ljudski rod više neće biti nade. Jer duboko u labirintu budi se strava - tuđinski monstrum okrutniji, lukaviji, opakiji i moćniji od bilo koje rase u svemiru - osim jedne: Predatora koji su noćnu moru donijeli na Zemlju i koji se sada vraćaju kako bi se još jednom suočili sa zvijeri u smrtonosnom obračunu. Bitka uskoro počinje - a pobjedniku će pripasti planet.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Zagrebačka naklada d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Mario Jović
ISBN-13: 9789536996650
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?