book cover
Alvar Mayor Carlos Trillo
book cover
Pročitaj odlomak

Alvar Mayor

Carlos Trillo

Alvar Mayor je remek-djelo Carlosa Trilla i Enriquea Breccie smješteno u Peru u doba španjolskih konkvistadora. Prateći protagonista otkrit ćemo svijet istovremeno udaljen i blizak našemu, u kojem pustolovina prelazi u čaroliju, a snovi na nevjerojatan način postaju stvarnost. Povodom proslave svog

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 700
Dimenzije 24x33

Sažetak knjige

Alvar Mayor je remek-djelo Carlosa Trilla i Enriquea Breccie smješteno u Peru u doba španjolskih konkvistadora. Prateći protagonista otkrit ćemo svijet istovremeno udaljen i blizak našemu, u kojem pustolovina prelazi u čaroliju, a snovi na nevjerojatan način postaju stvarnost. Povodom proslave svog petnaestog rođendana Fibra ponosno predstavlja ultimativna izdanja nekih davno rasprodanih naslova koji su je proslavili. Alvar Mayor je odavno već stekao kultni status među ljubiteljima stripa, a sada se, s naslovnicom koju je Enrique Breccia napravio samo za nas, vraća veličanstveniji nego ikad! Ovo izdanje Alvara Mayora sastoji se od kutije i dvije knjige od po 350 stranica.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Naklada Fibra d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Goran Marinić
ISBN-13: 9789533215679
Dimenzije: 24x33
Ilustrator: Enrique Breccia
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?