book cover
Alix Senator: Sablasti Rima Jacques Martin
book cover
Pročitaj odlomak

Alix Senator: Sablasti Rima

Svezak 9.

Jacques Martin Valérie Mangin

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Po povratku iz Petre, Alix doznaje da je rimska prijestolnica obuzeta strahom. Na ulicama se pojavljuju neobična ubojstva koja izazivaju paniku čak i među carskom gardom. Neki krive gubavce, drugi Istočnjake, a

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 23,5x31

Sažetak knjige

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Po povratku iz Petre, Alix doznaje da je rimska prijestolnica obuzeta strahom. Na ulicama se pojavljuju neobična ubojstva koja izazivaju paniku čak i među carskom gardom. Neki krive gubavce, drugi Istočnjake, ali August zna da se istina krije drugdje. Alix se ne prepušta strahu i kreće u potragu za rimskim sablastima. On i ne sluti da bi u kontaktu s njima mogao postati jednako opasan.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ana Tomičić
ISBN-13: 9789532643787
Dimenzije: 23,5x31
Ilustrator: Thierry Démarez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?