book cover
Alix Senator: Planina mrtvih Jacques Martin
book cover
Pročitaj odlomak

Alix Senator: Planina mrtvih

Svezak 6.

Jacques Martin Valérie Mangin

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Kefren je platio strašnu cijenu zbog svoje potrage za Kibelinim kipom od orihalka, ali nastavlja dalje uvlačiti Alixa, Kefrena i Titusa sve dublje u strašnu egipatsku pustinju. Želi poći u oazu u kojoj je svet

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 48
Dimenzije 23,5x31

Sažetak knjige

Rim, 12. godina pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od pedeset godina. Kefren je platio strašnu cijenu zbog svoje potrage za Kibelinim kipom od orihalka, ali nastavlja dalje uvlačiti Alixa, Kefrena i Titusa sve dublje u strašnu egipatsku pustinju. Želi poći u oazu u kojoj je svetište boga Zeusa-Amona te Planina mrtvih. Uvjeren je kako se tamo krije tajna koja će ga spasiti i vratiti mu muškost koju su mu svećenici oduzeli. Hoće li se sudbina svih njih rasplesti u tom čudnom nekropolisu, među mumijama, pustinjskim pljačkašima i slugama skrivenog boga? Planina mrtvih doista je zavrijedila svoje ime.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ana Tomičić
ISBN-13: 9789532643619
Dimenzije: 23,5x31
Ilustrator: Thierry Démarez
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?