book cover
Ekspres preporučeno Pavao Pavličić
book cover
Pročitaj odlomak

Ekspres preporučeno

Pavao Pavličić

Književnik i sveučilišni profesor, akademik Pavao Pavličić (1946), vrstan pripovjedač i romanopisac, dosljedan istraživač starije i moderne hrvatske književnosti, u ovoj je ediciji prije objavio antologijsku knjigu Male radosti u kojoj je predstavio Vidrića, Ujevića, Cesarića, Tadijanovića i Pupačić

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2008
Broj stranica 340
Dimenzije 13,5x19,5

Sažetak knjige

Književnik i sveučilišni profesor, akademik Pavao Pavličić (1946), vrstan pripovjedač i romanopisac, dosljedan istraživač starije i moderne hrvatske književnosti, u ovoj je ediciji prije objavio antologijsku knjigu Male radosti u kojoj je predstavio Vidrića, Ujevića, Cesarića, Tadijanovića i Pupačića.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789531403993
Dimenzije: 13,5x19,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?