book cover
Dubravko Ivančan: Izabrana djela Mario Kolar
book cover
Pročitaj odlomak

Dubravko Ivančan: Izabrana djela

Mario Kolar

Knjiga donosi izbor iz cjelokupnog Ivančanovog pjesničkog, esejističkog, kritičkog i prevoditeljskog opusa. Dubravko Ivančan stupio je na književnu scenu 1950. g. Više od polovice njegova opusa čine pjesme pisane po uzoru na japanski haiku, koji je tu formu zapravo uveo u hrvatsko pjesništvo, zasluž

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 421
Dimenzije 14x21,5

Sažetak knjige

Knjiga donosi izbor iz cjelokupnog Ivančanovog pjesničkog, esejističkog, kritičkog i prevoditeljskog opusa. Dubravko Ivančan stupio je na književnu scenu 1950. g. Više od polovice njegova opusa čine pjesme pisane po uzoru na japanski haiku, koji je tu formu zapravo uveo u hrvatsko pjesništvo, zasluživši već samo time izdvojeno mjesto u hrvatskoj književnosti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Vošicki j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532782608
Dimenzije: 14x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?