book cover
Druga tišina Maja Kušenić Gjerek
book cover
Pročitaj odlomak

Druga tišina

Maja Kušenić Gjerek

Poeziju Maje Gjerek prvenstveno oblikuje duhovnost i duboka misaonost. Često nadahnuće su joj vjera, a dragi motiv anđeli. Isto tako izvrsna je pjesnikinja ljubavne poezije. U ovoj zbirci pjesnikinja nastavlja svojom tematikom, opisuje život i njegovu ljepotu, piše o ljubavi, reminescencijama na mla

Format Meki uvez
Godina izdanja 2017
Broj stranica 88
Dimenzije 12x20,5

Sažetak knjige

Poeziju Maje Gjerek prvenstveno oblikuje duhovnost i duboka misaonost. Često nadahnuće su joj vjera, a dragi motiv anđeli. Isto tako izvrsna je pjesnikinja ljubavne poezije. U ovoj zbirci pjesnikinja nastavlja svojom tematikom, opisuje život i njegovu ljepotu, piše o ljubavi, reminescencijama na mladost, bilježi ljepotu prirode, karaktera ljudi, riječi i života općenito.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Vošicki j.d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532782523
Dimenzije: 12x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?