book cover
25:52 Boris Runjić
book cover
Pročitaj odlomak

25:52

Boris Runjić

Napisao sam većinu ovih pjesama kad više nisam bio sasvim mlad, ali ni dovoljno star da bih donio odluku da ih objavim. Još uvijek nisam više mlad, ali sam dovoljno star da donesem odluku. Dok sam ih pisao, mislio sam da su te pjesme početak nečega i da će im smisao dati ono što će doći poslije, zgr

Format Meki uvez
Godina izdanja 2019
Broj stranica 144
Dimenzije 14,4x21,5

Sažetak knjige

Napisao sam većinu ovih pjesama kad više nisam bio sasvim mlad, ali ni dovoljno star da bih donio odluku da ih objavim. Još uvijek nisam više mlad, ali sam dovoljno star da donesem odluku. Dok sam ih pisao, mislio sam da su te pjesme početak nečega i da će im smisao dati ono što će doći poslije, zgrada u koju će se ugraditi. Ali nije došlo. Trenutak je prošao, cilj se izmaknuo, strijela nastavila let uprazno, a luk je vibrirao još neko kratko vrijeme. Bez strijele, luk je bio beskoristan, osim da drži bas notu u orkestru pa sam se posvetio tome, ostao sam stajati na mjestu, držeći ostinato. U tome sam se pokazao veoma vještim pa su me rado primali u društvo, gdje bih šutio i u sebi držao onaj ton. Nitko ga nije čuo, ali očito im je godio jer nije parao uši. Tako je prošlo puno godina u kojima sam čeznuo za njenim pernatim tijelom i vitkim repom.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Vuković & Runjić
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532862071
Dimenzije: 14,4x21,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?