book cover
Udovica u sjeni Sidney Sheldon
book cover
Pročitaj odlomak

Udovica u sjeni

Sidney Sheldon Tilly Bagshawe

Mlada američka au pair djevojka, Charlotte Clancy, nestane bez traga u Mexico Cityu. Slučaj ostaje neriješen, ali će posljedice biti strašne. Deset godina kasnije, L.A. potresaju nasilna umorstva. Psihologinja Nikki Roberts veza je između žrtava, a njezini su pacijenti u središtu tajanstvene mrež

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2018
Broj stranica 488
Dimenzije 12,5x20,5

Sažetak knjige

Mlada američka au pair djevojka, Charlotte Clancy, nestane bez traga u Mexico Cityu. Slučaj ostaje neriješen, ali će posljedice biti strašne. Deset godina kasnije, L.A. potresaju nasilna umorstva. Psihologinja Nikki Roberts veza je između žrtava, a njezini su pacijenti u središtu tajanstvene mreže. Policija se našla pred zidom pa Nikki angažira Dereka Williamsa, privatnog istražitelja koji se ne boji staviti ruku u osinje gnijezdo. Williams je davno osujećen u istrazi nestanka Charlotte Clancy, ali kad se u novom poslu pojavi jedno ime, on bez oklijevanja kreće na opasan put u prošlost. Opasan je manipulator donio smrtonosnu igru na ulice L.A.-a. U zločinu koji se proteže kroz desetljeća, čini se da Nikki Roberts previše zna - a nemilosrdni ubojica zna cijenu njezine šutnje. U tom pokvarenom gradu, gdje su prijatelji i neprijatelji isti ljudi, Nikki mora sama pronaći izlaz.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Leo - commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532186277
Dimenzije: 12,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?