Posljednji ubijeni vrag
NOVO
0

Posljednji ubijeni vrag

Richard Osman

Klub istražitelja ubojstava četvrtkom, knjiga 4.

17,99 €

Sažetak knjige

Novi nastavak serijala bestselera Richarda Osmana koji se diljem svijeta prodao u nevjerojatnih deset milijuna primjeraka! Klub istražitelja ubojstava četvrtkom božićne blagdane provodi u miru i radosti, ali to će se, kao i uvijek kad je ova šarmantna ekipa umirovljenika u pitanju, brzo promijeniti. Kuldesh Sharma, stari Stephenov prijatelj, ubijen je pod neobičnim okolnostima, a tajanstvena kutija dupkom puna heroina koju je čuvao netragom je nestala. Tragovi će naše junake odvesti do biznisa s lažnim umjetninama u kojemu su tajne zanata stare gotovo kao i predmeti kojima se trguje. I dok se suočavaju s trgovcima droge, krivotvoriteljima i online prevarantima, Elizabeth, Joyce, Ron i Ibrahim više ne znaju kome mogu vjerovati.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531327657

0x20.5x13.5cm

Meki uvez

2024.

352

Tanja Jelinić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje