book cover
Layla Colleen Hoover
book cover
Pročitaj odlomak

Layla

Colleen Hoover

Kad je Leeds upoznao Laylu, bio je uvjeren da će s njom provesti ostatak života – sve dok nisu doživjeli neočekivani napad u kojem je ona jedva ostala živa. Nakon više tjedana u bolnici, Layla se oporavila tjelesno, no emocionalni i mentalni ožiljci promijenili su ženu u koju se Leeds zaljubio. Žele

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 304
Dimenzije 14x21

Sažetak knjige

Kad je Leeds upoznao Laylu, bio je uvjeren da će s njom provesti ostatak života – sve dok nisu doživjeli neočekivani napad u kojem je ona jedva ostala živa. Nakon više tjedana u bolnici, Layla se oporavila tjelesno, no emocionalni i mentalni ožiljci promijenili su ženu u koju se Leeds zaljubio. Želeći spasiti njihovu vezu, Leeds je odvodi u pansion u kojem su se upoznali. No kad stignu onamo, njihov odnos doživi čudan zaokret. A to je samo jedna od mnogih neobjašnjivih pojava. Osjećajući da se udaljava od Layle, Leeds ubrzo pronalazi utjehu u Willow – još jednoj gošći toga pansiona, s kojom ga povezuju zajednički problemi. Kako Leedsovo zanimanje za Willow raste, njegova odluka da joj pomogne pronaći odgovore dovodi u izravnu opasnost Laylino zdravlje. Leeds ubrzo shvati da mora birati između Layle i Willow jer ne može pomoći objema. No donese li pogrešnu odluku, to bi moglo biti pogubno za sve.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Naklada Neptun d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Tereza Milić
ISBN-13: 9789538126314
Dimenzije: 14x21
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?