book cover
Čovjek koji je dvaput umro Richard Osman
book cover
Pročitaj odlomak

Čovjek koji je dvaput umro

Novi slučaj Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom

Richard Osman

„Čovjek koji je dvaput umro“ donosi nove avanture Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom! Riješivši već jedan slučaj, Elizabeth, Joyce, Ron i Ibrahim raduju se zasluženom odmoru u svojem umirovljeničkom domu, no zaboravljaju da za istinske istražitelje nema odmora. Tek što su odahnuli, Elizabethin b

Format Meki uvez
Godina izdanja 2022
Broj stranica 328
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

„Čovjek koji je dvaput umro“ donosi nove avanture Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom! Riješivši već jedan slučaj, Elizabeth, Joyce, Ron i Ibrahim raduju se zasluženom odmoru u svojem umirovljeničkom domu, no zaboravljaju da za istinske istražitelje nema odmora. Tek što su odahnuli, Elizabethin bivši suprug neočekivano se pojavljuje i traži njenu pomoć jer je suočen sa optužbama da je ukrao dijamante vrijedne milijune dolara. Da stvar bude još gora, pojavljuje se i prvi leš, koji primora naš kvartet istražitelja da se suoče sa nemilosrdnim ubojicom kojemu ni jedan zločin nije stran. „Čovjek koji je dvaput umro“ genijalan je povratak Richarda Osmana koji nam donosi novu avanturu naših omiljenih umirovljenika, prepunu akciju, prepoznatljivog humora i životne mudrosti.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Egmont d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Ira Martinović
ISBN-13: 9789531323284
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?