book cover
Izbor Kiera Cass
book cover
Pročitaj odlomak

Izbor

Kiera Cass

Prvi dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija ! Bestseler New York Timesa! U palači suparnica, samo jedna može osvojiti prinčevo srce… Za trideset i pet djevojaka, Izbor je životna prilika. Prilika za bijeg od života koji im je određen u trenutku rođenja i koji se ni na koji način ne

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 308
Dimenzije 14,2x20x2,4

Sažetak knjige

Prvi dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija ! Bestseler New York Timesa! U palači suparnica, samo jedna može osvojiti prinčevo srce… Za trideset i pet djevojaka, Izbor je životna prilika. Prilika za bijeg od života koji im je određen u trenutku rođenja i koji se ni na koji način ne može promijeniti. To je nevjerojatna prilika da barem nakratko žive u pravoj palači, u svijetu svjetlucavih haljina, neprocjenjivih dragulja i natječu se za srce naočitog princa Maxona. Ali za Americu Singer, jednu od Odabranih, Izbor je noćna mora. Mora okrenuti leđa svojoj tajnoj ljubavi i napustiti voljenu obitelj, a sve zbog nagrade koju ne želi. No, tada upoznaje princa Maxona. Malo-pomalo, počinje preispitivati ??svoje planove i želje… Može li se život o kojem je oduvijek sanjala usporediti s budućnošću kakvu nikad nije zamišljala?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 14,2x20x2,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?