book cover
Izbor Kiera Cass
book cover
Pročitaj odlomak

Izbor

Kiera Cass

Prvi dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija ! Bestseler New York Timesa! U palači suparnica, samo jedna može osvojiti prinčevo srce… Za trideset i pet djevojaka, Izbor je životna prilika. Prilika za bijeg od života koji im je određen u trenutku rođenja i koji se ni na koji način ne

Format Meki uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 308
Dimenzije 14,2x20x2,4

Sažetak knjige

Prvi dio senzacionalne trilogije koja je postala tetralogija ! Bestseler New York Timesa! U palači suparnica, samo jedna može osvojiti prinčevo srce… Za trideset i pet djevojaka, Izbor je životna prilika. Prilika za bijeg od života koji im je određen u trenutku rođenja i koji se ni na koji način ne može promijeniti. To je nevjerojatna prilika da barem nakratko žive u pravoj palači, u svijetu svjetlucavih haljina, neprocjenjivih dragulja i natječu se za srce naočitog princa Maxona. Ali za Americu Singer, jednu od Odabranih, Izbor je noćna mora. Mora okrenuti leđa svojoj tajnoj ljubavi i napustiti voljenu obitelj, a sve zbog nagrade koju ne želi. No, tada upoznaje princa Maxona. Malo-pomalo, počinje preispitivati ??svoje planove i želje… Može li se život o kojem je oduvijek sanjala usporediti s budućnošću kakvu nikad nije zamišljala?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Mozaik knjiga d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Dimenzije: 14,2x20x2,4
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?