book cover
(Moj) Dnevniče Jelena Kastaneti
book cover
Pročitaj odlomak

(Moj) Dnevniče

Jelena Kastaneti

(Moj) Dnevniče je roman o djevojci skrivenoj iza knjiga. Kako se ponekad čini da čovjek ne bira knjigu, nego knjiga čovjeka, tako i nju knjiga odabere. Čitajući, zaljubljuje se u napisano, a posredno i u onoga koji je knjigu napisao. Ubrzo otkriva tko se krije iza pseudonima na koricama knjige koju

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2020
Broj stranica 232
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

(Moj) Dnevniče je roman o djevojci skrivenoj iza knjiga. Kako se ponekad čini da čovjek ne bira knjigu, nego knjiga čovjeka, tako i nju knjiga odabere. Čitajući, zaljubljuje se u napisano, a posredno i u onoga koji je knjigu napisao. Ubrzo otkriva tko se krije iza pseudonima na koricama knjige koju je toliko zavoljela. Pod stvarnim imenom urednik je u izdavačkoj kući. Što to znači za nju koja oduvijek sanja o tome da napiše roman? Koliko daleko on živi? Što će se dogoditi nakon što mu se ona odluči javiti? Hoće li se ikada sresti? Ovo možda nije tipična ljubavna priča, ali je još kako – priča o ljubavi.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Alegria knjiga
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789538019203
Dimenzije: 13,5x20,5
Ilustrator: Lea Šnajder
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?