book cover
Neobične pustolovine Arsena Lupina, gospodina lopova Maurice Leblanc
book cover
Pročitaj odlomak

Neobične pustolovine Arsena Lupina, gospodina lopova

Maurice Leblanc

Nitko ne zna tko je, niti odakle dolazi, a tko ima dovoljno sreće da ga susretne licem u lice, ostat će zadivljen genijalnim, pronicljivim i lukavim umom Arsena Lupina. On je čovjek kojega je nemoguće opisati jer, kako on sam tvrdi, ni on ne zna istinski tko je. Zato i ne pokušava, već dozvoljava da

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Meki uvez
Godina izdanja 2021
Broj stranica 239
Dimenzije 14x20

Sažetak knjige

Nitko ne zna tko je, niti odakle dolazi, a tko ima dovoljno sreće da ga susretne licem u lice, ostat će zadivljen genijalnim, pronicljivim i lukavim umom Arsena Lupina. On je čovjek kojega je nemoguće opisati jer, kako on sam tvrdi, ni on ne zna istinski tko je. Zato i ne pokušava, već dozvoljava da priču o njemu pripovijedaju njegova djela: nevjerojatni podvizi i krađe koje se ne zaboravljaju godinama. Možda je upravo to tajna Arsena Lupina – sposobnost da djeluje više kao skrivena ruka koja upravlja mehanizmom sudbine, a manje kao stvarna osoba od krvi i mesa. No, najveći test u karijeri savršenog lopova je savršeni detektiv – Sherlock Holmes. Kako će se taj sraz velikana završiti, ne možemo vam reći, no znamo da će Lupin uspjeti ukrasti vaše srce točno ispred Sherlockovog nosa!

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Književna udruga Krug knjiga
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Anđelka Golub
ISBN-13: 0
Dimenzije: 14x20
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?