book cover
Bourneov ultimatum Robert Ludlum
book cover
Pročitaj odlomak

Bourneov ultimatum

Robert Ludlum

Jason Bourne. David Webb. Dva imena za dva različita života istoga čovjeka. Najsavršenije oruđe koje je CIA ikada stvorila da ulovi Carlosa Šakala. Oba nekadašnja takmaca sad su već u godinama, ali stari sukobi i mržnje ostaju. Sve je započelo davno, u Vijetnamskom ratu. Tada je stvorena organizacij

Format Meki uvez
Godina izdanja 2007
Broj stranica 592
Dimenzije 13,5x20,5

Sažetak knjige

Jason Bourne. David Webb. Dva imena za dva različita života istoga čovjeka. Najsavršenije oruđe koje je CIA ikada stvorila da ulovi Carlosa Šakala. Oba nekadašnja takmaca sad su već u godinama, ali stari sukobi i mržnje ostaju. Sve je započelo davno, u Vijetnamskom ratu. Tada je stvorena organizacija koja je u sadašnjosti snažnija no ikad jer okuplja najbogatije i najmoćnije ljude iz vojnih krugova i svijeta krupnoga kapitala. Kada se uključi i mafija, sve upućuje na to da je David Webb-Jason Bourne prisiljen na konačni obračun sa svima: s prošlošću, sa sobom, a ponajviše s najopsesivnijim neprijateljem Carlosom Šakalom... Jer, nije samo njegov život ugrožen. U životnoj su opasnosti i njegova žena, i njegova djeca, i najbliskiji prijatelji kojima duguje sve što ima. U ovom opsežnom romanu od samog početka pratimo napetu priču koja će nas u konačnici odvesti do mitskoga Novgoroda, legendarnog ruskog centra za poduku vrhunskih agenata.

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Meki uvez
Izdavač: Extrade d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
Prijevod: Branko Bucalo
ISBN-13: 9789532401028
Dimenzije: 13,5x20,5
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?