book cover
Alex Dayana Evans
book cover
Pročitaj odlomak

Alex

Dayana Evans

Alexandra Heart je detektivka koja vjeruje samo i isključivo sebi. Od ranog djetinjstva gaji neprijateljstvo prema suprotnom spolu, ali život ju je doveo u situaciju kada će to neprijateljstvo biti razvučeno do krajnjih granica. Poslana na tajnu misiju u rodni grad kako bi postala partnericom zgodno

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 388
Dimenzije 20x28

Sažetak knjige

Alexandra Heart je detektivka koja vjeruje samo i isključivo sebi. Od ranog djetinjstva gaji neprijateljstvo prema suprotnom spolu, ali život ju je doveo u situaciju kada će to neprijateljstvo biti razvučeno do krajnjih granica. Poslana na tajnu misiju u rodni grad kako bi postala partnericom zgodnom detektivu Tonyu Lee Brassu, biva odbijena, jer je žensko. Njeni nadređeni odobravaju njen plan i Alexandra se prerušava u detektiva Alexa Mendeza. Na njeno iznenađenje, kao muškarac odmah je primljena. Tony je neukrotivi detektiv koji želi dobiti potrčkala, a ne partnera na kojeg ga prisiljava šef, i mladi Alex se učinio idealnim za tu poziciju. Dok uzajamno neprijateljstvo raste, tragovi ih vode do striptiz bara u kojem djelatnice misteriozno nestaju i za koji sumnjaju da je paravan za veliki kriminal. Kako bi što više saznala, Alexandra se odluči zaposliti kao plesačica pod imenom Jane i igrom slučaja postane Tonyeva doušnica. Kako će zaista izgledati njeno žongliranje između toliko identiteta, te kako će se žena koja je neprijateljski nastrojena prema muškom rodu snaći u jednom prljavom striptiz baru prepunom testosterona i isključivo muškim kolegama koji je doživljavaju kao jednim od ekipe? Ali najvažnije pitanje jest: što se događa s nestalim djevojkama i tko se skriva na čelu kriminalne organizacije?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Leo - commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532184242
Dimenzije: 20x28
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?