book cover
Alex Dayana Evans
book cover
Pročitaj odlomak

Alex

Dayana Evans

Alexandra Heart je detektivka koja vjeruje samo i isključivo sebi. Od ranog djetinjstva gaji neprijateljstvo prema suprotnom spolu, ali život ju je doveo u situaciju kada će to neprijateljstvo biti razvučeno do krajnjih granica. Poslana na tajnu misiju u rodni grad kako bi postala partnericom zgodno

Proizvod trenutno nije dostupan.

Format Tvrdi uvez
Godina izdanja 2014
Broj stranica 388
Dimenzije 20x28

Sažetak knjige

Alexandra Heart je detektivka koja vjeruje samo i isključivo sebi. Od ranog djetinjstva gaji neprijateljstvo prema suprotnom spolu, ali život ju je doveo u situaciju kada će to neprijateljstvo biti razvučeno do krajnjih granica. Poslana na tajnu misiju u rodni grad kako bi postala partnericom zgodnom detektivu Tonyu Lee Brassu, biva odbijena, jer je žensko. Njeni nadređeni odobravaju njen plan i Alexandra se prerušava u detektiva Alexa Mendeza. Na njeno iznenađenje, kao muškarac odmah je primljena. Tony je neukrotivi detektiv koji želi dobiti potrčkala, a ne partnera na kojeg ga prisiljava šef, i mladi Alex se učinio idealnim za tu poziciju. Dok uzajamno neprijateljstvo raste, tragovi ih vode do striptiz bara u kojem djelatnice misteriozno nestaju i za koji sumnjaju da je paravan za veliki kriminal. Kako bi što više saznala, Alexandra se odluči zaposliti kao plesačica pod imenom Jane i igrom slučaja postane Tonyeva doušnica. Kako će zaista izgledati njeno žongliranje između toliko identiteta, te kako će se žena koja je neprijateljski nastrojena prema muškom rodu snaći u jednom prljavom striptiz baru prepunom testosterona i isključivo muškim kolegama koji je doživljavaju kao jednim od ekipe? Ali najvažnije pitanje jest: što se događa s nestalim djevojkama i tko se skriva na čelu kriminalne organizacije?

Pročitaj više

Detalji proizvoda

Uvez:Tvrdi uvez
Izdavač: Leo-commerce d.o.o.
Jezik: Hrvatski jezik
ISBN-13: 9789532184242
Dimenzije: 20x28
Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.
Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate sve kolačiće?